järvivedestä saadaan puhdasta vettä otsonoimalla
puhdasta vettä ympäristöystävällisesti
puhdasta juomavettä suodattamalla
Barock logo

RedDisc -  innovatiivinen vedensuodatin, jota ei tarvitse vaihtaa

RedDisc-hiukkassuodatin on suunniteltu erityisesti pienhiukkasten ja muun kiintoaineen tehokkaaseen poistamiseen vedestä

Suodattimen suodatuskapasiteetti perustuu ohuisiin uritettuihin muovisiin suodatuskiekkoihin, joita on patruunassa noin 250 kpl. Tasopinnoiltaan molemmin puolin vinosti uritetut kiekot muodostavat yhteen puristettuna satojatuhansia risteäviä syvyyssuuntaisia mikrokokoisia suodatustiehyeitä.

RedDisc-hiukkassuodatin koostuu puhdistettavasta suodatuskiekkopatruunasta sekä kaksiosaisesta rungosta, jossa on kansi ja huuhteluventtiilillä varustettu suodatinpesä. Kannessa olevaan linssiin ilmestyy punainen täplä kun suodattimen huuhtelu tai perusteellisempi pesu on tarpeen.

RedDiscin toiminta:

Suodatettava vesi ohjautuu suodatuskiekkopatruunan keskiöön ja sieltä erittäin tiheiden ristikkomuodossa olevien mikrotiehyeiden läpi käyttöön. Suodattimen painehäviö on erittäin pieni. Ominaispainoltaan suurimmat hiukkaset laskeutuvat suoraan suodatinpesän keskiön pohjalle, josta ne on helppo poistaa suodattimesta avaamalla huuhteluventtiili.

Aikanaan pienhiukkaset alkavat tukkia myös syvyyssuuntaisia mikrotiehyeitä, jolloin normaali huuhtelu ei enää riitä. Vasta silloin suodatin avataan ja kiekkopatruuna puhdistetaan. Tämä tapahtuu yksinkertaisesti löysäämälla kiekkopatruunaa, jolloin kiekot erkanevat toisistaan ja ne on helppo puhdistaa paineellisella vedellä.

Tekniset tiedot:

  • Mitat (leveys x korkeus) 135 x 365 mm (sis. huuhteluventtiilin)
  • Liitäntäkierteet G3/4” sisäkierre
  • Huuhteluventtiili G3/8” ulkokierre
  • Enimmäis vedenvirtaus 50 – 90 l / min
  • Enimmäispaine 10 baria
  • Maksimi käyttölämpötila 50°C
  • Suodatusteho 25 mikronia (0,025 mm)
Myynti ja asiakaspalvelu:
010 4221 344 barock@barock.fi